Late dager…

…på sofaen. Ikke planlagt, men sånn ble det. På søndag fikk jeg helt plutselig fryktelig vondt i hals og hode, og da jeg var hos legen i går, viste det seg at jeg har halsbetennelse. Jammen ikke rart når temperaturen har vært oppe i 39*c! Når formen er sånn, er det ikke stort å finne på. I dag har heldigvis hodet vært litt bedre, så da har vi rett og slett hatt filmmaraton. Ja, for ikke nok med at jeg er Sjuk, men Simon har også fått halsbetennelse

//Samarbeid med Netflix

Jeg er veldig glad vi har Netflix, for der kan vi velge og vrake i det som er av filmer. Kjenner du ikke til Netflix?Her er hva de selv sier om tjenesten sin:

«Vi har tusenvis av andre filmer og TV-serieepisoder som er tilgjengelige for direkte strømming til TV via alle enheter som strømmer fra Netflix, inkludert PS3, Wii, Xbox 360 og datamaskiner. Det er ingen reklame uansett hvor mye du ser, og du kan sette på pause, spole tilbake, spole fremover eller se på nytt, så ofte du vil. Så enkelt er det faktisk!»

Enten du er sjuk, eller bare vil se en god film, anbefaler jeg denne tjenesten. Her ligger alt av filmer og serier etter kategori, og også til barn er det mye bra ute.

Har du prøvd Netflix?

Legg inn en kommentar