Sneakpeak dåpskake

I dag har det gått med en del timer til kakebaking. I morgen skal nemlig ei skjønn lita jente ved navn Victoria barnevelsignes, og jeg er så heldig å få lage hovedkaka.

Å bake mens man har en nysgjerrig 20 mnd gammel jente i beina er ikke så lett alltid. Jeg snudde meg bare for å smøre forma og – bang – der var bollen med mel i gulvet. Kunne ikke annet enn å le, for det var jo jeg som hadde satt den så lett tilgjengelig. Jeg lot henne rett og slett sitte og leike litt mens vi snakka på facetime med mine foreldre så de fikk se hvilken fin liten hjelper jeg har. En skal tidlig krøkes, er det ikke så?

Siden kaka ikke er levert ennå, vil jeg ikke vise hele resultatet, men her er noen utklipp:

8 Comments:

 1. Haha, det er såå typisk smårollinger. På tilsvarende alder brukte han som nå er fire år skuffene som stige. Det vil si at han dro ut den nederste skuffen, tok ut innholdet, klatret oppi og gjenntok prosedyren for å komme seg lenger opp, helt opp på benken. Der kokkelerte han selv om noe stod på benkene. Eller forsynte seg med kaffepulver eller cornflakes, alt etter som hva som var innen for rekkevidde. Det er fort gjort! ?

  Skriv ned, ta bilder. Det kommer en dag de skal ha konfirmasjon eller om de gifter seg, at det kan være kjekt og ha ?

 2. Haha, herlig å høre slike historier =) Ho mi skyver stolen foran seg, klaterer opp på den, opp på benken og forsyner seg selv ? Ho har dessuten lært seg hvordan man får opp fryserdøra og henter is selv… Når jeg ser sånt pleier jeg ført å hente kameraet og ta bilde, før jeg fjerner ho ?

 3. Oj, da hadde jeg blitt sint! Jeg er nemlig så stressa når jeg baker at den minste lille ting får meg til å eksplodere, ha ha ha. Nydelige detaljer og håper vi får se bildet av ferdig kake i morra!?

 4. Når det er min egen feil er det ikke mye å bli sint for ?
  Bilde av kaka kommer i mårra når den er levert =)

 5. Hehe, veldig kjent det der ja! Her startet de vannkrig inn i stua da jeg skulle gjøre siste finnish på dåpskaka jeg leverte i dag ?

 6. Haha, så gøy! ? må ha litt å ta igjen med så dem blir litt flaue ?

 7. Hurra… ? De skjønner jo ikke noe av det. Jeg laga flere babyer, og i dag satt plutselig Miriam på kjøkkenbordet og hadde spist av hodet på den ene…

Legg inn en kommentar