Det nærmer seg avreise!

Pakkinga er i full gang, for om bare to dager skal jeg ut og reise. I 8 dager skal jeg av gårde, uten Miriam Elise og Simon. I kofferten ligger det for det meste ullundertøy, fleecegensere og regntøy. Ja, også kamera da. Er det noen som kan gjette hvor jeg skal?

Bildet er lånt fra google

Jeg skal til Færøyene! Jeg og to andre jenter fra klassa har blitt trukket ut til å få være med på et kurs sammen med naturfagsstudenter fra Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Grønland og Island. Her skal vi lære om fisk og fiskerinæring, vi skal ut på fiskebåt, besøke fjelltopper og delta på seminarer.

Som jeg gleder meg! Jeg tror det blir en super tur, med masse spennende å se, lære og ta bilder av. Færøyene er ikke et sted jeg tror jeg hadde reist til, om ikke det var for den muligheten her, så det blir supert. At jeg får reise med to venninner fra klassa gjør det enda bedre.

Nå er pakkinga i gang, og som det listemennesket jeg er, er alt som skal pakket skrevet opp og krysset av når det er pakket ned. 

Jeg gleder meg!

2 Comments:

  1. Å guri.. Nå ble jeg litt sjalu.. hehe.. Jeg har SÅÅÅÅÅ lyst til å dra til de stedene der. Island, Færøyene, Grønland.. ååååå.. Heldiggris..

  2. Hehe, ja dette tror jeg blir veldig spennende. Følg med, bilder og slikt fra turen blir delt her!

Legg inn en kommentar