Endelig framme!

For en dag det har vært! Nå er vi endelig framme på Færøyene etter en veldig lang dag med reise. Jeg var oppe halv 5, og en time seinere hadde jeg møtt ei av de andre som skulle være med på tur. Etter å ha plukka opp tredjemann i Porsgrunn bar det videre til Torp. Vi hadde beregna litt for god tid, og ble sittende i 2,5 time, men men, vi kom i hvertfall ikke for seint!

​Bildet er lånt fra google

Deretter fløy vi til København, venta noen timer før vi nå har kommet fram til Færøyene. Her skal vi møte naturfagsstudenter fra Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Grønland og Island. Foreløpig har vi bare møtt de fra Sverige og rukket å bli ganske godt kjent med de.

Nå skal vi snart ha nordisk buffèt. Alle studentene har nemlig tatt med seg litt typisk mat fra hjemlandet, så det blir spennende å smake på!

Masse fine bilder kommer etter hvert – her er det nemlig fantastisk natur og vi skal på såååå mange spennende ekskursjoner!

4 Comments:

  1. Ååå jeg har sååå lyst å reise til færøyene ☺ Gikk i klasse med en gutt derfra på barneskolen..

  2. Oldefraren min ligger begravet på Færøyene et sted, og en eller annen gang dro forfedrene mine fra Færøyene til Sunnmøre ? og det var en gang jeg var sånn temmelig irritert på at hvorfor dro de ikke til et litt varmere og penere sted når de først dro fra Færøyene, men nå er jeg ganske fornøyd med og bo her.
    Jeg ble syk før familien min skulle dra bort dit med båt så jeg takket høflig nei til å dra. Men en gang må jeg vel ta turen ?

  3. Har bare vært her et døgn, men åhh så fint det er her! Du bør absolutt ta turen =)

  4. Artig =) Da kan du kanskje litt om landet? Ta turen – det er skikkelig flott her!

Legg inn en kommentar