Studiedag og Miriam-tid

Tirsdag er en fin dag. På tirsdager har jeg undervisnings-fri, og det betyr rolige morgener og kvalitetstid med Miriam Elise. De siste dagene har jeg dessuten hatt Miriam aleine, og da er det enda bedre med skikkelig mor-og-datter tid.

I dag starta vi dagen med å ligge i dobbeltsenga og slappe av. Vi sang, så litt barnetv og kosa oss før vi spiste frokost sammen. Dèt er det ikke alltid vi har tid til! Deretter ble Miriam Elise levert i barnehagen mens jeg jobba med skolearbeid i 6 timer, og så var det hjem igjen til mer kvalitetstid.

Jeg elsker slike ettermiddager som i dag. Hele ettermiddagen har blitt tilbrakt på gulvet med snuppa. Vi har tegna, sunget fra SingSang-korta, leika med dukkene og dansa til Kaptein Sabeltann-musikk. Da finnes det vel ingen bedre måte å avslutte dagen på enn å ligge på teppe foran tv og se på Fantorangen mens vi spiser kiwi og banan til kvelds!

Tirsdag er en fin dag!

2 Comments:

  1. Åh, det så ut som en herlig dag ?

  2. Det var det =) Prøver å gjøre sånt på tirsdagene når jeg uansett har hjemmedag. Godt for oss begge =)

Legg inn en kommentar