Lørdagstreff

I helgja har Miriam Elise fått være med på sitt aller første lødagstreff! Vi har nemlig vært på besteforeldrebesøk hele helgja, så Miriam har fått sett både fammo og faffa og mommo og moffa.

På lørdag var vi på lørsdagstreff i menigheten der Simon er vokst opp, sammen med Miriams søskenbarn, Thea og Tobias. Lørdagstreff er et aktivitetstreff for barn der der de lager ting, har en liten andakt, synger og spiser sammen. Da vi var der på lørdag var det rett under 30 barn med foreldre innom. I bø arrangerer de dette annenhver lørdag.

Se så langt hår Miriam har fått! Lange fletter på hver side =)

Aktiviteten denne gangen var å male pappamasjè-masker, løpende krabbber/marihøner og lage dørskilt med krittavle. Flinke frivillige ordner opp og hjelper til, og dette var noe ungene koste seg med! Miriam Elise har aldri fått prøve maling før, og syntes det var helt topp. Endte med at hun fikk sitte kun i strømpebukse og grise det hun ville. Hun var naturligvis yngst på stedet og maleskjortene var derfor alt for store.

Blid som ei sol, med maling fra øyebryna til tærne viste hun stolt fram kunsverket sitt. Krabba hun malte ble så fargerik og fin, og at man kan bli stolt av slike kunstverk har jeg ikke opplevd før Miriam så stolt ropte på meg og skulle vise den fram.

Med pizzaboller til lunsj og kjent barnemusikk med bevegelser til hadde både Miriam Elise, Thea og Tobias noen fine timer på treff. På lørdagstreff skal vi flere ganger!

Finnes det liknende barnearrangementer der du bor?

5 Comments:

  1. …og farmor måtte "skrubbe" jenta da hun bada i dag. Herlig ?

  2. For en koselig aktivitet a gett ? Er så fint når fokuset blir lagt på barna. Slike aktiviteter styrker jo fellesskapet også.
    Hilsen ho som samlet på glansbilder fra Søndagsskolen da ho var liten ?

  3. Så koselig ? Sånn skulle det vært flere steder ? Ser ut som dere koste dere masse ?

  4. Ja det var veldig hyggelig =) Supert opplegg, når de har juleverksted samler de hele 150 barn fra bygda som kun har 5000 innbyggere totalt!

  5. Vi koste oss masse =) Ja skulle gjerne hatt noe lignende i nærheten her også =)

Legg inn en kommentar