Let it goooooo…

Flere enn meg som har hatt sangen på hjernen en stund? Etter at filmen ble utgitt i 2013 har det rett og slett tatt av. Alle småjenters bursdager har Frost-tema, alle mulige duppedingser kan kjøpes med motivene på og sangene blir spilt og sunget fortsatt.

// Samarbeid med Netflix

Denne filmen har nå ligget ute på Netflix noen måneder, og har du ennå ikke sett den, så bør du det!

Til tross for at dette er en barnefilm, blir jeg ikke lei. Da filmen ble laget, hentet filmskaperene inspirasjon fra Norge. Navnet på byen og personene i filmen er norskinspirert, de går i bunadsliknende klær, gamle runer blir brukt og naturen og fargene er «typisk norske». Til og med troll er med – filmens kjærlighetseksperter! Musikken er fengende og flott, med dyktige sangere.

Har du sett filmen?

4 Comments:

  1. Jeg synes den filmen er helt fantastisk ? Den blir fortsatt sett ofte her i huset ?

  2. Godt å høre at det er flere voksne som liker den! =)

  3. Her går filmen helst 1 gang om dagen ? Guttungen elsker Sven og skal se " deindir " ?

Legg inn en kommentar