Menighetsweekend i Fyresdal

Høst betyr kjøligere dager, vakre farger i naturen og deilige, varme klær. I helgen har jeg opplevd alt dette sammen med fine folk på weekend i Fyresdal. Hvert år på denne tiden reiser menigheten i Kragerø på menighetsweekend med pinsemenighetene fra Neslandsvatn og Dalen. For noen år siden ble det gamle hotellet i fyresdal kjøpt opp av pinsemenighetene i Telemark, og det var nettopp der 45 mennesker var på tur i helgen.

Med barnemøter, voksenmøter, sang og musikk, tegning for barna og seine kvelder hadde vi en kjempefin weekend. På lørdag, hoveddagen baka jeg opp 150 muffins som barna og ungdommene var med og pynta og som de fikk servere til underholdningskvelden. På kvelden var det nemlig ungdommene fra 11-16 år som stod for leiker og quizer, samt at de hadde øvd inn noen sanger de sang for oss.

Miriam Elise storkosa seg. Det var flere barn med, og i tillegg til Miriam var det to andre som var ganske nær i alder. De tegna og kosa seg, og på lørdag tok vi dem med ut flere ganger for å ta noen bilder sammen. Det var lettere sagt enn gjort, men noen bilder ble det, og de gleder jeg meg til å vise dere.

2 Comments:

  1. Så koselig, og fine bilder ? ha en fin dag.

  2. Det var det =)

    Takk det samme =)

Legg inn en kommentar