September i bilder: Instagram

September har vært en lang og hektisk måned. Jeg kan nesten ikke huske å ha gjort så mye på en måned som det jeg har gjort denne måneden! September er over og den litt kaldere oktober er i gang, så da er det på tide med et lite tilbakeblikk på september. September har vært en stappfull måned med mye som har skjedd, både positivt og negativt. De som følger meg på instagram (monicabj92) har sett bildene før, men for resten; her er noen tilbakeblikk på september!

Dersom jeg har skrevet blogginnlegg relatert til bildene, er det linket i teksten under.

1. Ekte vikinger – jeg og Elise sjøsjuke… 2. Gåtur på Nordsiden av Færøyene. 3. Lunsjpause i vakker natur. 4. De norske studentene, Elise, Linda og meg.

1. 4 stre eplekaker med epler fra egen hage. 2. Tørka støv av saxofonen – begynt i korpset igjen! 3. Lørdagstreff 4. Miriam Elise og Simon på forsiden av avisa!

1. Hermetisering, sylting og safting. 2. Sitronkjeks. 3. cake-in-a-mug – perfekt kveldskos. Oppskrift kommer! 4. Høstbilder

1. Mini-photoshoot i Fyresdal 2. Barnehagejente 3. Laaaaaangt hår = pariserfletter i barnehagen 4. baking av 150 cupcakes på menighetsweekend

Hvordan har din september vært? Legg gjerne igjen din instagram under her, eller legg meg til!

Legg inn en kommentar