Ut på tur, aldri sur!

På lørdag bestemte vi oss helt spontant for at dagens lunsj skulle inntas i det fri. Mens Simon reiste for å kjøpe inn pølser, kledte jeg opp Miriam Elise og ikke lenge etterpå var vi på vei.

Jeg får ikke sagt det nok, plassen vi bor på ligger bare helt perfekt til! Jeg elsker det at vi bor så nær skogen, vannet, badeplasser, ville bær, fiskeplasser og med gode turmuligheter.

Bildet over er tatt bare 500 meter hjemmefra. Her er det benker og bålplass, så vi tok med oss ved, pølser og godt med klær, og rusla ned. Miriam Elise elsker det. Det er så moro å se når ho stopper opp, peker på et eller annet og sier » seeee, oioioi, seee». Hun blir heeeelt oppslukt av små maur, fugler som flyr eller en kongle. Det er herlig å se hvor oppmerksom og nysgjerrig ho er.

Simon grilla pølser og jeg og Miriam var og utforska området for sikkert 15. gang siden i sommer. I dag var det noen barn som sammen medsin far var og fiska. Kan tro det var stas da han ene dro opp en ganske så stor ørret. Stolt som en hane viste han den fram, og Miriam fikk stoooore øyne. Det var stas, for alle!

Familieturer er topp!

​Bor du nær naturen?

5 Comments:

  1. Guri.. tenk å ha DET 500 meter unna da.. Litt sjalu her jeg sitter ja.. Jeg drømmer om bålpanne jeg da, sånn at vi kan grille pølser ute i hagen om vinteren. det er perfekt lykke for meg.. hehe..

  2. Så herlig og bare kunne stikke ut sånn og kose seg ? Er jo så deilig og det ?

  3. Vi er veldig glade for at vi bor så nær skog og mark! Veldig herlig =)

  4. Vi er virkelig heldige! Det veier opp for at det er 7 km til nærmeste busstopp…
    Bålpanne, campingstoler, ullpledd og pølser er jo helt toppers da =)

Legg inn en kommentar