Årets vinterdress!

Høsten har riktignok akkurat startet, men det merkes i lufta og på temperaturene at det blir kaldere og kaldere. Det er rett og slett på tide og finne fram de gode varme klærne.

//Samarbeid med Jollyroom

Jeg har vært så heldig å få teste Nordbjørn Parkdress Kids Extrem. Dressen er en foret vinterdress, med gode egenskaper som dere kan se på bildet under. Det har ikke vært kaldt nok til å bruke den så mye ennå så oppdatering kommer etter hvert.

Tommel opp for romslig modell! Jeg bestilte dressen i størrelse 90, og den er mer enn stor nok for Miriam Elise. Den har innstramming i midja, noe som gjør at den passer godt allerede, og god lukking både ved armer og bein. At hetta er laget slik at om barnet sitter fast, detter den av er bare helt supert! Med aktive barn både i barnehagen og hjemme er det en stor trygghet for oss foreldre!

Dressen finnes på tilbud til 799,- på Jollyroom nå, og finnes i fargene lilla, navy/light blue, rosa og sort/grå.

Legg inn en kommentar