Høstbilder #2

Jeg viste dere et knippe bilder jeg tok for en stund siden, men jeg har fått så dilla etter å ha tatt i bruk det nyeste objektivet mitt, så her kommer et bilderas til.

Jeg foretrekker å ta nærbilder av naturen, både fordi motivene står stille (i motsetning til Miriam som er i hundre hele tiden) og fordi jeg er så fascinert over hvor mye flott det er i naturen. Nå studerer jeg tross alt naturfag, og biologi er favoritten, så blir jo påvirka derfra! I hvertfall, bildene jeg viser i dag er tatt rett i nærheten. Noen er tatt fra eller i hagen, og andre i skogen rett ved. Helt perfekte er de ikke, men jo mer jeg øver meg med objektivet, jo bedre blir de.

​Alle bildene er uredigerte.

Noen sommerblomster står fortsatt!

Utsikten fra hagen!

Hva synes du? Er du glad i å ta bilder?

Legg inn en kommentar