Søndagstur

Nok ei uke er over, og med det flotte været vi har hatt i dag, har hele dagen blitt tilbrakt ute. På ettermiddagen bestemte vi oss for å ta en tur ut i skogen alle sammen, så vi pakka vogna, tok på oss godt med tøy og rusla ned til vannet. Simon hadde laga deig til søte kanel-pinnebrød, og fyra opp bålet mens jeg og Miriam Elise ploppa steiner i vannet.

Sånne stunder er så koselig! Vi synes det er viktig å være masse ute med Miriam, og ho har etter flere turer ned til plassen lært å være forsiktig rundt vann og bål, og er nysgjerrig på alt av insekter og rusk og rask på bakken. Vi kosa oss med deilige pinnebrød, som falt veldig i smak hos Miriam. Veit om ei som kommer til å sove godt i natt!

Herlig søndag =)

Er du glad i å være i skogen?

4 Comments:

  1. Fine bilder! Så skikkelig ut som dere koste dere ja ?

  2. Så koselig da ? hyggelig med slike turer

  3. Takk for det!
    Det gjorde vi =)

  4. Det er veldig hyggelig å kunne reise ut slik ja, med hele familien =)

Legg inn en kommentar