En skal tidlig krøkes…

Jeg har alltid vært interessert i håndarbeid. Fra jeg var lita har jeg vært vant med å se mine bestemødre med strikkepinnene i handa, og også mamma er veldig flink med diverse håndarbeid. Jeg var derfor ikke gamle jenta før jeg selv fikk interessen for å strikke, sy og hekle egne ting. For meg er det god avslapping og en fin måte å roe ned på om kvelden å sitte med strikketøy, så det ligger på sin vante plass i kurven i stua.

Men plutselig så er det flere i huset som har fått interesse for det samme! Jeg var bare en kjapp tur ute på kjøkkenet, og da jeg kom tilbake, satt jammen Miriam Elise i godstolen med strikketøyet på fanget. Ikke nok med det, selv strikkepinnene holder hun riktig! Skal se det blir nok en generasjon i familien med interesse for slikt!

​Er du glad i håndarbeid?

4 Comments:

 1. Hihi, så skjønn ?
  Jeg er også veldig glad i håndarbeid, nesten ikke en dag uten ?

 2. Ikke her heller! Avslapping, spør du meg! =)

 3. Hej!
  Jag heter Emely och jobbar för ett svenskt företag som heter Sofia Moore som säljer bal/bröllops/brudtärneklänningar. Kunde tyvärr inte hitta din mailadress här på bloggen, men om du skulle vara intresserad av samarbete/sponsring så får du gärna höra av dig till min mail!
  Vänligen,
  Emely

 4. Hei =)
  Jeg har prøvd å sende deg en epost uten å ha fått svar. Send gjerne en epost til monicabjohansen@gmail.com med mer informasjon =)

Legg inn en kommentar