DIY – pakkekalender 2015

Det er ikke lenge til advendt, og i år som i fjor har jeg laget pakkekalender til Miriam Elise. Hun er ikke to år en gang, men jeg husker hvor stas det var med pakkekalender da jeg var lita, så det skal Miriam også få! Jeg har laget et DIY-innlegg på dette, og det er en enkelt, lettvinn og fin adventskalender til jenter!

Du trenger:
Hårpynt, dorullkjerner, tusj, bånd/tråd

I juni la jeg ut et eBay-tips (<- link)her på bloggen, og det er hårbåndene jeg viste der som skal i pakkekalenderen. Jeg la derfor ut alle hårbåndene og festet to spenner i hver av dem. Det ble nok til 22 gaver, så de siste gavene mot jul skal fylles med litt tegnesaker tenkte jeg.

Brett inn toppen på dorullkjerna. Putt i hårbåndet (eller hva du nå skal gi i kalenderen), og brett inn den andre siden også. Knyt en tråd rundt og skriv datoen med tusj. Kjekt å slippe og pakke inn i papir en og en av disse smågavene!

Voila – enkelt og greit, ferdig adventskalender!

Lager du adventskalender?

​Ikke glem giveawayen jeg har gående – innlegget finner du HER!

4 Comments:

  1. Wow, så lurt å bruke doruller!! Det ser så lekkert ut at jeg nærmest klikket meg inn for å spørre hvor du hadde fått tak i de lekre eskene ?

  2. Oj, så utrolig smart med dorullene?? Er jo et skikkelig plunder å pakke inn sånne småting. Veldig fine gaver også?

  3. Hehe, herlig ? Det er bra, da ser de bra nok ut =)

  4. Ja det er noe styr. Dette gjør det lettvint + at det er noe man har i hus uansett =) Greit å gi noe ho faktisk får bruk for =)

Legg inn en kommentar