Datenight

Med travle dager gjennom hele oktober, om med to ukers praksis foran meg, har det ikke vært mye tid til å være sammen bare oss to den siste tiden. Men i kveld har vi endelig tid til å være bare oss to. Ikke skolearbeid, ingen innleveringer og ingen jobb for noen av oss.

// Samarbeid med Netflix

Nå vi har hjemme-dateer er vi glade i å se film og spise god mat. og sånn blir det i kveld også. maten er inntatt og nå har vi funnet en film fra Netflix vi skal se, «Grace unplugged». Godt med litt kjærestetid i en ellers travel hverdag!

Hva er dine favorittfilmer/serier på Netflix?

2 Comments:

  1. Hvis dere ikke har sett Sons Of Anarchy så er det noe dere bare må gjøre! Kom meg igjennom 7 sesonger på 4 uker. Bare litt bra ? God helg!

  2. Oi såpass! Ja da kan jo den være verd å sjekke ut =)

Legg inn en kommentar