Photoshoot

Å ta bilder av små barn er ikke bare bare. Særlig ikke når det er to av dem og de helst skal være med på samme bilde. Jeg og mi venninne, Stina, prøvde på nettopp det for noen uker siden. Av 350 bilder, var det ikke mye av de to sammen som ble bra, men alenebildene av ungene ble superfine. Stina tok også flere bilder av meg og Miriam Elise sammen. Jeg tenkte derfor å vise dere et utvalg av bildene. En del av bildene har jeg tatt, resten er det Stina som står for.

Det nydelige strikkesettet med genser og lue er det mamma som har strikka til henne. Det samme med den skjønne, rosa snekkerbuksa.

Om noen lurer på hvorfor Miriam har vannmerke i ansiktet på alle bildene, er det for å unngå misbruk av bildene – de er jo så fine, så ønsker jo likevel å dele dem med dere!

Jeg er så stolt <3

Legg inn en kommentar