Utetid i varme klær!

November har kommet og kulda med. Det blir tidligere mørkt, frostrøyken står ut av munn og vantene er for lengst funnet fram. Nå er det ikke lange tiden mellom barnehage og mørke, så de lille tiden vi har, prøver vi å være mest mulig ute. Og for ikke å fryse, er en god vinterdress viktig!

// Sponset vinterdress

For en måned siden viste jeg dere utedressen jeg har fått fra Jollyroom. Nå har denne blitt testet ut, så jeg tenkte å komme med våre erfaringer av dressen.

Dressen er god og varm, og har ikke blitt våt til tross for at den har vært brukt ute i vått vær. Gode lukkinger i armene (se bilde over) og i beina hindrer at håndledd og ankler blir våte. Modellen er romslig. Til å være størrelse 90 var den overraskende stor, men en justerbar strikk i livet holder den godt oppe. God å bevege seg i, og Miriam Elise har både sprunget, raka, huska, sklidd og leika i sandkassa med den. Hetta er avtagbar og laget slik at om den henger seg fast i noe, detter den av! Hetta med fuskepels er forresten veldig populær, veldig stas å klappe den. Vi er veldig fornøyde!

Dressen er på tilbud hos Jollyroom til 799,-

One Comment:

  1. Åh, for et vakkert barn du har! Jeg blir rett misunnelig. Jeg har noen jeg også, men de er ikke så søte lenger. Du kan gjerne ta en titt ?

Legg inn en kommentar