Praksis!

De siste to ukene har jeg vært i praksis på en barneskole og det har vært så utrolig bra! Jeg går, som mange av dere veit, andre året på lærerskolen der jeg utdanner meg til å bli naturfag-og mattelærer fra 5.-10. trinn.

Bildet er fra praksisen i fjor, da jeg sammen med tre ulike niendeklasser dissekerte griseøyne

Jeg har i år vært aleine på en skole, og hatt en sjetteklasse i nesten alle fag. Jeg har lært dem å gange i matte, om solsystemet i naturfag, lært dem å danse swing i gymmen, lage bolognese og eplekake i heimkunnskap, vikingkonger i samfunnsfag, vi har natt naturfagseksperiment, om kristningen av Norge i KRLE, vi har hatt uteskole og jeg har vist dem hvordan man strikker pannebånd i tekstil!

Er ikke så verst det på to uker? Jeg har i hvertfall stortrivdes og gleder meg allerede til jeg skal tilbake til våren.
Til mandag er det tilbake på skolebenken, og nå nærer det seg innlevering av arbeidskrav og matteeksamen nr 2 dette semesteret!
Men først – HELG!

2 Comments:

  1. Så mye du har fått gjort disse ukene! Hørtes veldig morsomt ut ?

  2. Ja, jeg har virkelig fått prøvd mye! Jeg er aleine på praksisskolen da, så jeg har muligheten til å gjøre så mye jeg vil =) Underviste 29 timer på 7 dager! =)

Legg inn en kommentar