Forberedelser!

Til helga skal jeg å julemarked. Ikke bare skal jeg ned for å se, men jeg skal også ha egen stand der. Foreberedelsene er i gang for lengst, og snart er alle produktene som skal være med ned klargjorte.

Da jeg var hjemme i mammaperm med Miriam Elise strikka jeg mye. Med kun èn bil og venner på skole eller i jobb på dagtid var det ikke såååå mye å finne på. Håndarbeide er fortsatt noe jeg driver mye med, særlig om kvelden for å slappe av litt og roe ned før jeg skal sove. Men, så er det jo grenser for hvor mange par sokker, hvor mange kjøkkenkluter og hvor mange hårhåndklær man trenger! Så nå har jeg altså meldt meg på til et julemarked for å selge en del av disse produktene. Det høres vel ut som jeg er 70+ med interesse for sylting, safting og strikking, men… hehe.

Spent!

3 Comments:

  1. Det er så hyggelig å følge med på bloggen din. Jeg har latt meg merke disse kjøkkenklutene. Er det mulig du kunne lagt ut den i et blogginnlegg? Ha en deilig førjuldtid ?

  2. Så koselig å høre =) hva tenkte du på med å legge ut? Var det framgansåte du mente? =) I like måte =)

  3. Ja, fremgangsmåte ? Hvis du har lyst til å dele selvfølgelig. Det hadde jeg satt pris på. Uansett, takk for hjelpen!

Legg inn en kommentar