Inspirasjon: DIY konglepynt

Kongler er noe av det fineste jeg finner i naturen som jeg kan bruke til kreative prosjekter. Konglene er flotte nok i seg selv, de finnes i alle former, og størrelser, men om de brukes sammen med andre ting, kan de bli de flotteste dekorasjoner. Jeg har samla kongler i hele høst, og har en fin samling av både grankongler, furukongler, superstore kongler, og noen bittesmå fra ei busk i hagen. Jeg, og Miriam Elise, lager en del av julepynten selv, og har brukt en del kongler til pynt.

Jeg har flere gjør-det-selv-innlegg klare som har med kongler å gjøre, men først tenkte jeg å vise dere noen inspirasjonsbilder hvor jeg henter idèene fra. Alt er hentet fra Pinterest.

​Pleier du å lage pynt selv?

3 Comments:

  1. Det er så mye fint man kan lage med kongler <3

  2. Oi så fine de helt nederst til høyre var, hvordan lage dem tro? ?

Legg inn en kommentar