Vel overstått julemarked!

Dagen i går bare fløy av gårde! Jeg var, som mange av dere veit, på marked i går der jeg solgte en del håndarbeidsting. Mammapermen med Miriam var lang, så jeg ble god på å strikke, og fortsatt er strikking en fin måte å slappe av synes jeg. Så, da var det bare å pakke ned i esker og bokser og reise av gårde. Julemarkedet var på Hest i Villmark på Hommen Gård. Med kjøkkenkluter, barnesokker, voksensokker, sløyfepannebånd, hårhåndklær, flettepannebånd, tennbrikettskjulere, kronepannebånd, hjemmelaga vaniljekjeks og hjemmelaga pikekyss var jeg spent og klar for noen timer på stand.

​Dessverre var det få innom. Selv arrangørene sa det var færre innom enn det pleier, så salget ble ikke så stort, men det var veldig sosialt oss utstillere i mellom. Så ser du noe på bildene du er interessert i, så si ifra! Moro var det i hvertfall!

​Har du vært på julemarked i år?

7 Comments:

  1. Hva tar du for pannebånd likt som det turkise på den ene dukka? ?

  2. De tar jeg 80 for, + porto (om du i bor i nærheten da). Det er nemlig en del jobb med d, men så blir de jo fine =)

  3. De pannebånda har jeg i mørk lilla, brun og det turkise du ser over =) Men jeg kan selvfølelig strikke et til deg om du ønsker en annen farge =)

  4. 80 kroner er ikke mye for så fint stykke arbeid ? jeg kan egentlig å strikke selv men har mer gått over til sying de siste årene , så jeg vet det er mye jobb med håndarbeid:-) jeg vil gjerne kjøpe det lilla jeg om det er greit:-)

  5. Krone pannebånd, hva tar du for det?:) og pikekyss? Det høres såå godt ut? Så utrolig flink du er… Jeg får ikke til å gjøre alt de du gjorde i permisjon, jeg har en 3,5 måneders baby.. Det blir vel lettere etterhvert kanskje?:)

  6. Det er klart du kan =) for å slippe å legge ut adresse og slikt her, så kan du godt sende en PM på bloggens facebookside (Monicas liv) eller min private ( Monica Bjerkelund Johansen) så ordner vi det derfra =)

  7. Kronepannebånda er ikke laget i ul, men et annet mjukt stoff som passer bedre for de små. Størrelsene jeg har er fra 1-3 år i kronepannebånd, fargene er rosa og lilla. Jeg kan selvfølgelig lage i andre farger/garnkvaliteter/størrelser om du ønsker det =) For de opp til størrelse 3 år har jeg tatt 40 kr + porto =)

    Tusen takk =)

Legg inn en kommentar