GIVEAWAY – andre søndag i advent

Andre søndag er her allerede, og det betyr at andre luke i bloggens giveaway-kalender skal åpnes. I dag er det en super premie jeg både har selv og har hatt giveaway på tidligere, og nettopp fordi denne er så praktisk, ønsket jeg å gi dere nok en mulighet til å teste den ut!

// Sponset premie

Premien denne gang er nemlig Leti merketang og 150 merkelapper til klær, i samarbeid med ABC Navnetrykk! Jernet gjør det lett å feste merkene, og de sitter veldig godt. Ønsker du å lese mer om produktene, finner du hjemmesiden deres Navnetrykk, eller på facebooksiden deres.

​Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette blogginnlegget, og skrive hvem som skal få merkelappene. Husk å skrive epostadressen din! Vinneren publiseres lørdag 12. desember på bloggens facebookside – Monicas liv.

13 Comments:

 1. Jeg ønsker merkelappene for å ha de på min sønns klær ?
  barbroaer@gmail.com

 2. Vil gi til min venn og hennes ferske barnehageunge.
  Koselig blogg.

 3. Ønsker denne til mine sønners klær. ?

 4. Jeg vil gi det til mamma så hun kan merke min brors barn sine klær? Bestemor trår til?

 5. Har en liten snupp som begynner i barnehage i januar så dette hadde vært helt knall ?

 6. Hadde vært helt supert å merke sønnen min sine klær med disse merkelappene! ? God adventstid videre ? ?

 7. Prøver meg på denne. Jeg har barn som trenger godt merkede klær. Hadde vært spennende å prøve ut dette jernet. Ha en strålende dag og ferie☺ Klem fra JUOT.

 8. Hvis jeg skal være så heldig å vinne vil jeg gi den videre til ei ung jente som har en skjønn datter på 1 år som akkurat har begynt i barnehage ? God mandag på reisefot

 9. Er akkurat gått tom for navnelapper…

 10. Jeg ønsker meg det rett og slett selv, for å bruke på barnas tøy. (Er merke-nasi), og siden jeg selv jobber i barnehage vil jeg merke mine egne votter og lignende. Så praktisk! Krysser fingrene!

 11. Jeg ønsker meg veldig dette da min datter på 1 år har begynt i en base bhg der ting blir borte veldig fort så alt fra klær til undertøy må merkes!?

 12. Ønsker denne til min yngste datter, med tanke på barnehagestart. Har jobbet i bhg og jobber nå på skolen, så jeg vet hvor viktig det er med merking av klær. Håper.

 13. Hei! Jeg ønsker meg en slik en til min barnehage gutt!

Legg inn en kommentar