GIVEAWAY – tredje søndag i advent

Det er allerede tredje søndag i advent og det betyr at tredje luke i bloggens julekalender skal åpnes. Premien bak dagens luke er noe om vil falle i smak hos små prinser og prinsesser, og kanskje nettopp denne vil ligge under juletreet i år?

// Sponset premie

Premien bak dagens luke er sponset av Jollyroom, fra merket Cloudberry Castle. Teltet kommer i to farger og er formet som et slott. 

Kanskje har du barn selv, eller ei niese, nevø eller en annen du ønsker å glede. Nå kan et av disse teltene bli dine! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette blogginnlegget der du skriver hvilken farge du kunne tenke deg. Vinneren blir trukket lørdag 19. desember og blir publisert på bloggens facebookside – Monicas liv.

15 Comments:

 1. Jeg ønsker meg det blå til lille i magen (og de andre tre). <3

 2. Jeg ønsker meg et blått telt til sønnen min ? Veldig fin blogg du har!!

 3. Hei! Jeg ønsker meg telt til sønnen min som blir 2 år om ikke lenge til!

 4. Jeg ønsker meg eit blått telt, til fetteren min på 2 år ?

 5. Jentene ønsker seg et rosa telt.

 6. Ønsker meg blått telt, som nevøene mine kan leke med når de er på besøk hos supertante! ??

 7. Ønsker meg et ros til Lillemor❤️

 8. Jeg ønsker meg det blå teltet ?
  barbroaer@gmail.com

 9. Ønsker det rosa teltet til mine to små, så de kan krype inn sammen og kose seg ?

 10. Ønsker det rosa til Emilie, barnebarnet mitt på 13 måneder. Hadde vært en fin bursdag gave siden jeg fyller år 19 desember ?

 11. Jeg ønsker meg det blå teltet om jeg skulle være så heldig å vinne?

 12. Ønsker ett blått telt til tante-tante gutten min.
  Hipp hipp Hurra .
  Lisa ☺️

 13. Hadde vært fint med det rosa til mine fine jenter. Krysser fingrene. Juleklem fra JUOT.

 14. Blå ?

 15. Har ei jente på 19 mnd?? rosa teltet hadde vært den perfekt til henne ? hadde blitt årets julegave under juletreet ?

Legg inn en kommentar