Playmo-pakke-kalender!

Miriam Elise er gankse så heldig. Ikke har hun en, ikke har hun to, men hun har hele tre kalendere i år. Jeg har jo allerede vist dere pakkekalenderen jeg har laga, og hun har sjokoladekalender hos mommo og foffa (for det får hun ikke av meg). Men den kalenderen som er aller mest populær, det er Playmo-kalenderen!

// Sponset julekalender

Playmobil har kalendere for barn i mange aldre, og Miriam Elise har fått en med julekalender for barn fra 1,5 år og oppover. Passe store figurer uten mange små deler.

Det finnes mange ulike varianter, og i tillegg til kalenderen fikk jeg tilsendt noe ekstra jeg kunne gi som julegave. Det var ikke lett, for da snuppa forstod hva som var inni åpna hun rett og slett den ene esken selv. Så da ble det mer playmobil-figurer med en gang. Hun satt leeeenge og leika med det, så det er tydelig at dette fenger selv for de helt minste. Jeg koste meg med å se på henne, der hun satt og lekte med de nye figurene; mamma, pappa, hess (hest) og brombrom.

Bak hver luke skjuler det seg en ny figur, og selv små barnehender klarer å åpne disse lukene. Miriam var helt i ekstase, og synes det er kjedelig at hun bare får åpne en hver dag.

Legg inn en kommentar