Tips: Gave til eldre

Flere enn meg som har slitt med å komme på noe lurt i julegave eller bursdagsgave til besteforeldre og oldeforeldre? Det kan være skikkelig vanskelig å finne på noe til de som har alt, men da jeg var i bryllup for litt siden fant vi på noe lurt!

28

Jeg stod helt fast på hva vi skulle finne på, for brudeparet var godt opp i åra og hadde ingen spesielle ønsker. Tre dager før bryllupet måtte jeg bare komme i gang og skreiv jeg en status på facebook etter tips. Et av tipsene var en kurv fylt med godsaker, og det var nettopp det tipset jeg gikk for. Jeg og Simon tok turen til butikken og fikk fylt opp med masse godt.

26

I tillegg til det på bildet over kom det oppi en pakke kjeks, en eske pasta, kaffeposer og ei krukke med sukkerfritt godteri (begge er diabetikere). Jeg pakket inn piknikkurven i cellofanpapir og knøyt ei lilla sløyfe rundt. Gaven falt godt i smak!

19

28Har du noen gode gavetips?


3 Comments:

 1. Det må vel være lys og servietter + "fred og fordragelighet og snille barn" ?

 2. Perfekt gave du laget.
  God fotlotion ,
  Ting fra gårdsbutikk.
  Deilig juice. Finnes så mye godt i butikkene,
  Invitasjon til middag . Lag en treretters. Legg deg i selen og imponer.
  Det har alltid slått gått an hos oss.
  Og våre gjester er fornøyde.
  Synes du er flink Monica.
  God dag til deg.
  Hilsen ?

 3. Takk for gode tips og hyggelig melding =)

Legg inn en kommentar