GIVEAWAY – fjerde søndag i advent

Fjerde søndag i advent og bare fire dager til julaften! De siste forberedelsene gjøres unna, og straks er det ferie for de fleste. I ettermiddag skal vi synge jula inn i kirka og så er det skikkelig juleferie! Men først skal dere få muligheten til å vinne en helt fantastisk premie her i bloggens adventskalender!

// Sponset premie

I samarbeid med Netflix skal jeg dele ut et gavekort på 6 måneders GRATIS Netflix-tilgang! Dette er midt i blinken enten du liker dokumentarer eller krim, ser barne-tv eller dramakomedier. Netflix har utvalg for en hver smak, så her finner alle noe de liker.

Alt du trenger å gjøre for å være med, er å legge igjen en kommentar på dette blogginlegget!

Jeg lar konkurransen stå åpen til lørdag 26 desember. Da vil vinneren publiseres på bloggens facebookside: Monicas liv

34 Comments:

 1. Åh ja, det hadde vært fantastisk. Veldig kjekt å kunne sette på en episode med netflix til 3 åringen mens jeg ammer babyen når den kommer på nyåret <3 Krysser fingrene ?

 2. Det hadde vært fint?

 3. Stine Tønnesland

  Prøver lykken ?

 4. Det hadde vøri kjekt! ?

 5. vet du, her i huset er musikken fortsatt på vinyl og den eneste måten jeg skal få mannen i huset til å like Netflix og den muligheten den gir er at det dumper inn via noen andre ( noe annet ) Slenger meg derfor med her ?

 6. Åh, det hadde vært perfekt til sesongen med "Fuller house" kom ut! Særlig med studentøkonomien ?

 7. Så flott giveaway! Krysser fingrene for litt vinnerlykke, for her er vi tre brukere av nettflix under samme tak ?

 8. Åjaa, det har jeg lyst til å vinne?

 9. Det hadde vært helt supert! ?

 10. Å, det hadde vært gøy å vinne! ? God jul!!

 11. Hadde vært kjempe kjekt. Hadde kompisen min og vesle jenta hans blitt glad om jeg var heldig å vinne dette

 12. For en super kalender-premie!! Krysser fingrene!! ?:)

 13. Ja takk hadde vært koselig å vinne ?

 14. Woho, prøver lykken og drømmer om å få prøve.

 15. Det hadde vært en super gave å vinne ?

 16. Hadde vært fantastisk!

 17. Ser nå det kom opp en link, den bloggen er ikkje min?

 18. Det hadde vært digg!

 19. Det hadde vært supert✨God jul!!?

 20. Det hadde jeg ikke takket nei til, prøver lykken! ?

 21. Beste premien på julekalender jeg har deltatt på. Skulle gjerne delt dette med mine to små på 6 og 7 år. Vi har dessverre ikke økonomi til å betale netflix abbonement selv og ønsker gjerne å vinne for et halvt år.

 22. Lene Marie Ristesund

  Det hadde ikke vært feil ?

 23. Sier ikke nei takk til ja takk

 24. Hadde vært supert ?

 25. Jeg vil gjerne vinne…. Skjer nemlig alt for sjeldent ?

 26. Det hadde vært så gøy å vinne dette!

 27. Jatakk! ? det hadde vært fint!

 28. Da hadde jeg blitt veldig veldig glad ?

 29. Jeg er med? Hadde vært fint og kunne se litt serier på bedre dager!

 30. Hadde vært noe for en student/lærling ☺

 31. Hadde vært topp! ?

Legg inn en kommentar