Grilltur!

Håper alle dere har hatt en fantastisk julefeiring!

Vi har hatt en veldig fin julefeiring hittil, med rolige dager, mye tid med familien og masse deilig mat. Jeg skal dele bilder fra julekvelden med dere litt seinere, men i dag skal jeg vise noen bilder fra dagens grilltur. Vi har tatt turen til mine foreldre, og sammen med dem og min søster har vi vært på grilltur i nærheten i dag.

Rett i nærheten er det en gapahuk med bålplass som er mye brukt av barneskolen her, i akkurat passe gåavstand for ei lite snuppa på snart to år. Med grillpølser, julebrus, pannekakerøre, varm sjokolade og marshmallows i sekken ble det en superkoselig lunsj/ettermiddagstur.

​Ikke glem å melde deg på giveawayen der du kan vinne hele 6 mnd gratis Netflix – vinneren trekkes I KVELD! Du kan melde deg på HER!

Legg inn en kommentar