Julaften i bilder

Vi har allerede kommer til 4 juledag og nyter hver romjulsdag som går. Det er godt med fri og late dager, som kun fylles med familie, selskaper og julehygge. I går var vi på romjulskveld og i ettermiddag er det juletrefest som står på timeplanen. Det er jammen deilig med jul!

Julaften feiret vi i Bø i år, og vi var hele 12 mennesker samlet. Simon og søsknene med kone/mann/barn, mine svigerforeldre og Simons bestemor var alle samlet. Som noen kanskje så på Instagram ( monicabj92 ) grilla vi pinnebrød og pølser i hagen på julaften formiddag, får vi pynta oss og var i kirka før det var tid for deilig julemiddag og julegaver.

Å få til familiebilde var lettere sagt enn gjort, men vi fikk i det minste tatt mye fint av Miriam Elise. Se så skjønn ho og fetteren Tobias er, familiens yngste sjarmører <3

Gaveåpninga var ute tvil barnas favorittdel av julaften. Flinke Thea Emilie ( 6 år) leste alle pakkelappene helt selv og delte ut gavene til barna i tur og orden. Som dere ser av bildet over var de villige til å hjelpe hverandre med å se hva innholdet var.

Selv om Miriam Elise ble litt sint da ho ikke fikk åpne snowraceren hun fikk av sin farmor og farfar med en gang, gikk det raskt over da det kom nye pakker til. Av mine foreldre fikk hun lekekjøkken, så mye fint kjøkkenutstyr var å finne i de andre gavene. Likevel er det tegnebrettet som har vært flittigst i bruk så langt.

Ikke bare fikk hun mye fint, hun hadde laget mange fine gaver selv også. Besteforeldre og oldeforeldre har fått kunstverk og avtrykk av hender i julegave, og hun hjalp dem gjerne med å pakke opp.

Har du hatt en fin julefeiring?

Legg inn en kommentar