Nyttårsfeiring 2015

Godt nyttår alle sammen!

Vi er allerede to dager inn i det nye året, og de siste dagene av ferien nytes før det er tilbake på jobb, barnehage og skolebenken.

Vi hadde en utrolig fin nyttårsfeiring, med gode venner på besøk hjemme hos oss. Med barneleik på dagen og brettspill på kvelden fikk vi en utrolig fin overgang til 2016.

Med Miriam Elise på snart to år, og en skjønn liten gutt på snart ett år var det full rulle hele dagen. Miriam var i hundre over «bussen» sin, som dere ser over. Mens vi jentene pynta bord og orda til, laga Simon nyttårsmiddagen. kalkun med masse godt til – jeg er jammen heldig som har en mann som er så flink til å lage mat!

Før ungene skulle i sen, tok vi de med ut og fyrte opp noen raketter. Jeg trodde kanskje de kom til å bli redde, men der tok jeg jammen feil. «Mer pappa, enda mer», stod Miriam og ropte, ho elska det. Fikk holde litt stjerneskudd prøvde ho også, og det falt i smak.

Til dessert hadde jeg og Monica laget «nyttårspiker», eller en juleversjon av tilslørte bondepiker om du vil. Denne ble laget allergivennlig og vanlig, og oppskriften skal jeg dele med dere om noen dager. Da barna var i seng, ble det pakkeleiken på oss voksne, samt flere runder med brettspilla Ryktet går og Kortskalle. Man får ikke mer moro enn man lager selv!

Da klokka nærma seg 00.00 og vi gikk ut og så på raketter. Heldigvis sov begge de små gjennom alt sammen uten å lage så mye som en liten lyd.

Håper du har hatt en like fin nyttårsfeiring og start på det nye året!

Legg inn en kommentar