Nyttårsfortsett

Nytt år, nye muligheter – er det ikke det det heter?

Hverdagen er tilbake etter juleferien. Jobb, skole, barnehage. Folk strømmer til overfulle treningssenter, kosthold legges om og «alle» skal bli nye og bedre mennesker.

Ikke jeg.

Som overskrifta sier har jeg ingen nyttårsforsett, men jeg har nyttårsFORTSETT. Jeg trenger ingen dato eller et nytt år for å gjøre en forandring. Motivasjon kommer ikke av seg selv, man må bare ta tak selv og sette i gang.

Jeg prøver allerede å være en så god kone som mulig, den beste mor jeg kan være, jeg prøver å være en flink student, en god husmor og hjelpe til der jeg kan. Så ingen forsett her i gården, kun (nyttårs)fortsette å alltid prøve mitt beste!

Har du noen nyttårsforsett, eller gjør du som meg og har kun nyttårsFORTSETT?

2 Comments:

  1. Så bra, syns ikke man skal vente på 1 januar for den nye starten om man trenger den. jeg har et forsett og et par mål for året ?

  2. Må si jeg fortsetter mest jeg også ?

Legg inn en kommentar