2års bursdagsfeiring!

Tenk det – om bare noen få dager blir Miriam Elise hele 2 år! Hvor har tiden blitt av? I helgja har vi hatt familieselskap, og 14 av Miriam Elises nærmeste tok turen for å feire. Med tanter og onkler, søskenbarn, besteforeldre og oldeforeldre ble det en flott feiring.

Som til ettårsdagen serverte vi taco til middag. lettvint og noe alle liker. Dekorerte bordet enkelt med rosa tyll, single roser i små vaser og telys i kronestaker. Hovedkaken ble naturligvis Hello Kitty, og den ble mekka sammen i full fart fredag kveld. Men god ble den nå uansett. Alt på kakebordet (unntatt lefsene) er uten gluten, melk, soya og nøtter, men det kunne ingen smake! Det trenger ikke være noe dårligere selv om det er allergivennlig.

Pakkene var nok høydepunktet for bursdagsbarnet. Med både sakkosekk, smykker, dukke, klær, Tingeling-kostyme og ikke minst sykkel og sykkelhjelm var det ei veldig fornøyd jente som sovnet som en stein!

​Stem gjerne på meg i Mom & Dad Blogger Awards, å stemmergratis. Se HER! Stemmingen kan gjøres fram til og med
​11. januar!

2 Comments:

  1. Så herlig!! ? Gratulerer så mye til 2åringen ?

Legg inn en kommentar