Miriam Elise 2 år!

​Jeg kan ikke tro hvor fort tida har gått! Tenk at det allerede er to år siden jeg fikk se min lille prinsesse for første gang, to år siden jeg fikk holde henne, klemme henne og bli mamma på ordentlig!

Store lille jenta vår. Skravlebøtte som få, et enormt ordforråd, hermer etter alt vi sier og gjør, sjarmerer, leiker og ler. Ei bestemt lita frøken som sier ifra hvordan ting skal være, mammas prinsesse, pappas skatt <3 Skal klare alt selv, og får det meste til. Tar på klær og sko selv, spiser selv, går på do og kan fortelle oss om det er noe. 

Dagen i dag har blitt feira med rosa pannekaker til middag og mange skliturer i hagen på akebrettet.

Fineste lille som vi er så glade i, tenk at du har blitt så stor!
​Gratulerer med dagen jenta vår, mamma og pappa elsker deg <3

2 Comments:

  1. Utrolig flott jente dere har! ?
    Ønsker deg en fin kveld videre ?

  2. Gratulerer så mye med jenta ?

Legg inn en kommentar