Søndagsskole

Da jeg var lita, gikk jeg på søndagsskole på Bedehuset. Mine foreldre har fortalt meg at det var kanskje ukas høydepunkt for meg, jeg elsket visst å være der. Selv husker jeg ikke så mye av det, jeg var ganske lita da jeg starta, så det jeg husker best var boka der jeg fikk et klistremerke for hvert oppmøte, samt tegningene vi fargela.

Nå etter jul har det for første gang på mange år blitt starta op søndagsskole i menigheten der Simon er pastor, og selv om Miriam Elise akkurat har fylt 2 år, tenkte vi at søndagskole ville falle i smak.
Det fikk vi rett i!

I går var hennes første gang, og med 8 barn fra 2-7år var det full fart. Med sang og musikk, dukketeater, bilder fra Skapelsen (som Miriam hjelper til å henge opp på bildene), samt fargelegging av masker, tror jeg alle, både barn og voksne, koste seg. Å avslutte med sang dans og ikke minst popcorn slo godt an. Å snuppa bare er to år gjorde ingenting, ho var med på både sang og bevegelser.

​Har du eller dine barn gått på søndagsskole?

Legg inn en kommentar