Pizzakveld

Lørdag, fri og pizzakveld. Vi har hatt full rulle i dag, med spilleoppdrag og møte på dagen og middagsgjester nå på ettermiddagen. Simon diska opp med deilig pizza, og nå som husets yngste er lagt, er det til for å slappe av og nyte kvelden sammen.

// Samarbeid med Netflix

Når jeg og Simon slapper av om kvelden og spiser noe god mat sammen, sitter vi gjerne foran tv og ser en film eller slikt sammen. Som en del av Netflix Stream Team får jeg stadig tips om filmer og serier jeg bør få med meg på Netflix. De siste månedene har vi hatt dilla på dokumentarer, og har sett dokumentarer om mat, religion, naturen, ulike folkegrupper og vitenskapelige program. Dere har kanskje fått med dere den mer og mer kjente serien «making a murderer» som kun Netflix sender? Dokumentaren tar for seg hvordan det amerikanske samfunnet har dømt en (hittil) uskyldig mann for mord. Vi har så vidt begynt å se og det er utrolig spennende å følge med dokumentaren hva som skjer!

​Er du glad i å se film?

Legg inn en kommentar