Lørdag og eksamenslesing

God lørdagskveld!
Jeg har ikke helt glemt at jeg skriver blogg, men dagen går i hverandre og det er så lite spennende som skjer for tida, at det er ikke mye nytt å dele. Jeg har eksamen om bare to uker, så dagene går til eksamenslesing, skole og Miriam Elise. I dag har vært nok en dag med eksamenslesing, men med en pause med fastelavensoller. Eller, fastelavens-vannbakkels er vel mer riktig. Miriam har dessuten laget både snømann og snøhest med mommo og moffen, mens jeg har lest cellebiologi og evolusjosteorier.

Da veit dere i hvetfall hvorfor det sjeldent kommer oppdateringer her den neste tiden!

​Minner om at det er fortsatt mulig å stemme på meg i Mom & Dad Blogger Awards!

4 Comments:

  1. Så utrolig gode de bollene så ut, vannbakkels er jo sååå godt ?

  2. Vannbakkelsene så nydelig ut!

  3. Takk =) Det ble de også =)

Legg inn en kommentar