Karneval i barnehagen

I dag har det vært karneval i barnehagen. Små og store utkledd som prinsesser og feer, troll og løver, spiderman og som Miriam Elise, Tingeling.

Vesle snuppa fikk Tingeling-kostyme til bursdagen sin, og ikke nok med glinsende tyllskjørt og vinger, men den har også blinkende lys i skjørtet. Gjett om det var ei stolt og blid jente som nærmest danset inn på avdelinga for å vise seg fram i dag. Jeg fikk knipset noen bilder, før hun fikk spise frokost sammen med resten av de skjønne, utkledde barna.

Med pølser til lunsj hadde det vært glede blant de minste barna, og da barnehagelærerne kom med et skattekart ble ikke gleden mindre. Alle barna hadde fulgt etter, og i skattekista hadde det ligget ostepop! Jammen koselig at vi får tilsendt bilder fra barnehagen så vi får ta del i hverdangen deres og får se hvor mye de har koa seg!

Legg merke til Tingeling-ballerina-knuta på toppen av hodet. Lille prinsessa <3

Har du feira karneval?

2 Comments:

Legg inn en kommentar