Vinterferie!

Vi er inne i vinterferieuka, og selv om verken jeg eller Simon egentlig har vinterferie, har vi tatt Miriam Elise fri fra barnehagen for å kose oss sammen noen dager.
I helgja var vi en tur på Ulefoss, så jeg fikk lest ferdig til eksamen, og mens jeg satt med nesa i fysikkbøkene, var Miriam ute og laga snømann med mommo og moffen. Det smelta ganske kraftig, så den endte med å likne snø-E.T. Haha. På søndag dro mommo, moffen og tante Hege sammen med Miriam på skyttarbanen for å spise vafler og ake på akebrett.

På mandag hadde jeg min siste eksamen i naturfag, og det ble «feiret» med middag rett fra bålpanna i heagen til svigers. Vi tok nemlig tren til Bø for å være der med Miriams søskenbarn noen dager. Det er godt å kunne ta noen dager fri og koble helt av, og bare kose seg ute med barna! Vi er tilbake i Kragerø for resten av ferien, og ser fram til hyggelig familiedager før praksis starter til uka – og det gleder jeg meg til!

Har du vinterferie?

2 Comments:

  1. Så koselige bilder ? Jeg er i mammapermisjon, så har vell på en måte vinterfeire? haha

  2. Hehe, ja det blir jo på en måte det =)

Legg inn en kommentar