Eksperimenter

At Simon blir litt oppgitt når jeg sparer på alt dere ser på bildene under, det forstår jeg. Det forstår jeg virkelig. Men det hindrer ikke meg i å prøve og se om jeg får brukt det til noe!

Jeg har nå studert ferdig det jeg skal av biologi, fysikk og kjemi for å bli naturfagslærer, og min favorittdel er uten tvil alle eksperimentene og forsøkene vi har hatt. Men man trenger ikke er naturfagslab som å kunne styre litt hjemme!

Karnappet i vinduet hjemme er nå fullt av diverse planteprosjekter. Jeg har planta erter og bønner, om testes ut til et prosjekt jeg skal ha med elevene når jeg skal i praksis. Jeg leste et sted at purreløk kan vokse opp igjen dersom han putter den delen med bust på i vann, så da må jo det også testes t. Og ikke minst – jeg har spart på paprikafrø som jeg sådde i høst, og når har det kommet opp maaaange stengler med blomster som forhåpentligvis ender i sstore, deilige, saftige, røde paprikaer. Ja, og frøa som ligger til tørk i vinduet er chilifrø.

Det er moro å plante litt og se at det fungerer, så nå har jeg kjøpt to agurkplanter, samt planta gulrøtter og reddikker også, så får vi se om det blir noe av disse eksperimentene mine!

Legg inn en kommentar