Aldri for gammel for barnefilmer

Med barn i hus blir man godt kjent med barnetv. Miriam Elise har ikke vist særlig stor interesse for barnetv med unntak av noen få serier, så ofte får hun se et par episoder av serien hun ønsker i stedet for barnetv.

// Samarbeid med Netflix

Netflix har en kategori som heter Kids, der man kan velge mellom sjangere som eventyr, små barn, animert, familie og liknende, slik at man alltid finner noe barnet liker. Miriam er veldig glad i Daniel Tiger (bildet over), så at den serien ligger ute på Netflix, passer oss veldig godt. I tillegg til mye av barnetv som blir sendt i dag, ligger også barnefilmer jeg så på da jeg var mindre, samt flere Disneyfilmer. og det er det vel ingen som blir for gammel for? Så trenger du noen tips til barnefilmer, sjekk ut Netflix Kids.

Legg inn en kommentar