Når 3 blir 4 ♥

I dag har jeg en STOR god nyhet å dele med dere! De fleste av dere forstår sikkert hva nyheten er av bildet over, men uansett skal jeg fortelle dere hva Miriam Elise svarer dersom vi spør hva hun skal bli.

STORESØSTER!

I slutten av juli er nemlig magen ferdigvokst, så det betyr at jeg allerede er halvveis i svangerskapet! Jeg har vært i god form hele veien, og føler meg kjempeheldig. I magen ligger det en frisk og fin baby, og i dag fikk vi vite kjønnet:

​I juli kommer det en LILLEBROR!

Lykke og stolthet – vi er så glade!

20 Comments:

 1. Så koselig! Gratulerer så mye! ?

 2. Gratulerer igjen ? <3

 3. Så koselig! Gratulerer så masse ? venter selv en liten gutt i juli!

 4. Gratulerer så masse med en liten skatt i vente <3

 5. Wow så spennende. Gratulerer så masse. En stor velsignelse er det.

 6. Gratulerer så mye! Jeg har faktisk hatt det på følelsen en stund.. Kanskje fordi det har vært litt stille på bloggen i det siste:) Igjen, gratulerer! Blir spennende å følge bloggen framover. Er selv gravid med nr 1 og har termin i september:)

 7. Gratulerer så masse! Ligger og venter på en liten gutt vi også – han kommer nok innen to-fire uker ?

 8. Åh. Så koselig. Ønsker deg lykke til! ?

 9. Tusen takk =) Gratulerer til deg også =)

 10. Tusen takk =) Hehe, ja graviditeten er en av grunnene til at det har vært stille. Som du ser på bildet er jeg ganske sto, og alle bilder der jeg er med synes det ganske tydelig ? Gratulerer til deg og! =)

 11. Tusen takk =) Så spennende!

Legg inn en kommentar