eBay-tips #5: body-forlengere

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et ebay-tips til dere! Det har vært mest bordpynt, knapper og bakeutstyr jeg har bestilt derfra, men etter å ha leita etter bodyer i Miriam Elises størrelse uten hell, har jeg nå fått bestilt bodyforlengere!

Miriam Elise er ei lang jente som nå må opp i størrelse 98 i bodyer. Det er så og si ingen butikker som fører bodyer i så stor størrelse, og selv om hun snart er klar for å slutte med bleier, er det nok noen få måneder igjen til toåringen vår er helt tørr. Da er det greit med bodyer som hun ikke klarer å få av seg selv! Disse bodyforlengerene festes på slik at bodyen blir 10cm lenger og bodyen kan brukes en god stund til.

Jeg er kjempefornøyd med disse, og ønsker du samme kan du finne dem HER. De kom lenge før forventet tid, og selv om det står at det er to i pakka, fikk jeg tilsendt 3stk for rundt 60kr! Godt tips til alle småbarnsforeldre der ute!

2 Comments:

  1. Hei ? Jeg har lest på bloggen din en god stund nå uten å si noe ?

    Men ville tipse deg om at barn og utstyr på Brotorvet og Herkules selger bodyer i 104 ? De går utrolig fort (Jeg har røsket med meg de jeg kan se siden jeg nesten aldri ser de) Men uansett, er der jeg har sett de oftest

  2. Så söta kläder !!! ?
    Va gärna med i min veckans blogg tävling , drar två vinnare på lördag <3 Sköt om dig =)

Legg inn en kommentar