Et rett valg

Å vite at man har valgt rett er en utrolig god følelse! Jeg er ganske så sikker på at hva jeg har valgt er det helt rette for meg, og det er så utrolig godt å ha funnet ut! Valget jeg snakker om er naturligvis å gå lærerskolen! Jeg har nå vært to uker i praksis, og har bare to uker igjen av min praksis for i år.

Jeg har vært i en sjetteklasse hvor jeg har fått muligheten til å undervise i alt jeg vil prøve meg på. Jeg har derfor undervist i matte og naturfag (som er faga jeg studerer på høgskolen), samfunn, gym, tekstil, musikk, heimkunnskap, uteskole og verksted. Det føles så godt å være på rett sted! Jeg synes det er helt topp å kunne lære vekk ting jeg selv er interessert i til barna i denne aldersgruppa, og trives godt med å snakke og forklare foran en gjeng aktive barn. Skolen jeg er på har vist meg stor tillit, og latt meg spørre og prøve meg på det jeg selv har ønsket, samt hva de har villet utfordre meg på.

Jeg er ikke i tvil om at dette er det rette yrket for meg!

Legg inn en kommentar