Lykke er… et PÅSKEEGG!

Påskeferien er i gang, og nå er det klart for hele 10 dager sammen med familie og venner. Vi skal ikke av gårde på noe fjell eller hytte, men ha ei rolig påske der vi slapper av og koser oss sammen. Vi har i dag vært hos mine foreldre, der min søster har kommet hjem på påskeferie. Det er stor stas for vesle Miriam Elise.

Jeg hadde tenkt til å lage et påskeegg til ho i år, fylt med rosiner og smoothie, men fikk høre at det hadde mine foreldre og min søster allerede ordna. Det var ei spent frøken som nærmest trippa da ho forstod at hele det store, rosa egget men sløyfe på bare var hennes! Gleden var stor da ho åpna og fikk se alle godsakene!

Med seigmenn, noen bamsemums og noen småsjokolader ble ho helt i hundre, og da ho fikk se at det lå såpebobler oppi, sørget hun for at tante Hege fikk nok å gjøre i ettermiddag. Påskeegg er stas!

Har du fått eller laget påskeegg i år?

Legg inn en kommentar