Påsketur

I helga da vi var hos mine foreldre, tok vi turen ned i gapahuken der vi ofte griller når vi er på Ulefoss. Det var nydelig påskevær, godt og varmt, og siste rest av snøen var i gang med å smelte. Gapahuken vi bruker til grilling hører egentlig til barneskolen jeg en gang gikk på, og ligger heldigvis ikke så langt unna mine foreldre. Å gå dit med Miriam Elise er nemlig litt som å gå med Askeladden. «Jeg fant, jeg fant»! Vi stopper stadig opp for å se på en kongle eller en sommerfugl, eller et eller annet hun finner i veikanten.

I strålende solskinn ble det så varmt at både Simon og Hege satt i t-skjorte, og mens pappa fyra opp bålet, var jeg, mamma og Miriam Elise på oppdagelsesferd i området. Jeg tok så mye herlige bilder av snuppa som utforska steiner og strå, kongler og løv, hun virkelig storkosa seg! Hun elsker å være ute, og tilbringer helst hvert ledige minutt ute på oppdagelsesferd. Det er jeg så glad for!

Med pølser i lompe på menyen, og kvikk lunsj og grilla marshmallows til dessert kosa både små og store seg.

​Flere som ferierer hjemme og i nærområdet i påska?

Legg inn en kommentar