Hjemme fra påskeferie (bilder)

Selv om det var i går påska egentlig starta, har vi nå kommer hjem fra vår påskeferie. I Simons jobb er jo påskedagene de viktigste dagene, så han jobber, så resten av ferien skal vi bare kose oss hjemme med besøk og avslapping.

Fram til i går har vi vært tre dager hos mine foreldre og tre dager i Bø hos Simons foreldre. Med solskinn, både snø og vårblomster, pølsegrilling, bålkos og brettspill har vi hatt en kjempefin påske alle sammen.

Under kommer noen bilder fra vår påskefeiring. Den flotte påskepynten på første bilde er det Miriam Elise som har laga i barnehagen, er den ikke skjønn?

​Appelsinmuffins (oppskrift kommer)

Hvordan har din påskeferie vært så langt?

One Comment:

  1. Så morsomt med påskepikekyss. Håper du har hatt en fin dag ?

    // Benedicte

Legg inn en kommentar