Bålkos i hagen

Simon fylte 25 år i går, og feiringa har vi allerede hatt med familien. Han fikk det som stod på ønskelisten – nemlig bålpanne og vaffeljern! Det måtte vi teste ganske med en gang, så da jeg i forrige uke fikk besøk av ei god venninne, inviterte vi på grilla pølser, vafler på bål og marshmallows.

Svigers fikk bålpanne til jul, og det har vært så mye i bruk Simon ikke var i tvil om hva han ønska seg. Mat smaker bedre ute, uansett vær! Vi spiste pølser i regn, vafler i hagl og marshmallows i solskinn, alt på få timer. Denna blir nok mye brukt framover.

​Se så skjønne Simon og Miriam er! Miriam er jo i en alder der ho skal klare alt selv, men bål og slikt er jo skummelt, så da var det trygt å stå med pappa og grille marshmallows.

3 Comments:

  1. dette så koselig ut <3

  2. Ååh jeg ønsker meg slik bålpanne slik ? De er så kjekke!! God varmekilde på en sen sommerkveld også ?

    Så like far og datter er ?

  3. Sett det på ønskelista di! Den er superkjekk.
    Far og datter er superlike!

Legg inn en kommentar