Tøffe Miriam dissekerer fisk!

Ingen tvil om at små barn er nysgjerrige og uredde! Dere skjønner helt sikkert fra bildet over hva Miriam Elise har fått være med på, og dere skal tro det var stas!

I påska da vi var hos foreldrene mine, hadde pappa fått to store torskehoder for å vise disse til Miriam. Dere skjønner kanskje hvor jeg har naturfags-interessen fra? Pappa kan masse og er minst like interessert som jeg er. Så nå som muligheten bød seg, tok han med Miriam på dissekering av fiskehode.

Jeg er helt imponert over hvor tøff Miriam Elise var! Løfta hele hodet, pirka i øyet, tok på tenner og tunge (derfor hun geiper på bildene over), og var på leit etter øresteinene til fisken da vi åpnet hodet på den. Hun hvinte av nysgjerrighet og var så gira. Det var virkelig stas med «tosk», eller pappafisk som hun sa, siden den hadde skjegg som pappaen hennes. Tøffe, lille jenta mi!

Kanskje var dette første steget på vei mot å bli marinebiolog?

Tar/tok du barna med på det du gjør?

2 Comments:

  1. Haha så herlig!! Ja, vi har mye å lære av barn. Helt klart!

    Søtt at hun kalte torsken for "tosk" eller "pappafisk" ? ?

    Ha en fin søndag ?

  2. Vi har det Veronika, barn er noen skikkelige tøffinger =) haha ja ?
    Takk =)

Legg inn en kommentar