Mars i bilder: Instagram

Første vårmåned er over, og den har vært fylt av så mye bra! Familietid, påskeferie, praksis, mye Miriam-og-mamma-tid og en voksende mage med en svært livlig lillebror inni for å nevne no. Her er noen glimt ra hvordan min mars har vært, hentet fra min Instagramprofil – @ monicabj92

1. Vi delte dette bildet for å fortelle at vi venter barn nr.2 og at det i magen skjuler seg en liten lillebror! 2. Påskeblomster 3. Verdens vakreste påskepynt, som Miriam har laga i barnehagen 4. Miriam-og-mamma-tid

5. Karamell-cupcakes (oppskrift kommer) 6. Miriams «båt» (pappesker kan brukes til alt…) 7. årets siste (?) snøfall må utnyttes 8. dagen jeg lærte at det var lurt å sjekke værvarselet (vi har tross alt to garasjer…)

9. bålkos i hagen 10. påskeegg fra mommo og moffen 11. Siste rest av snøen leikes med hos farmor og farfar 12. påsketur med mommo og moffen

13. appelsinmuffins 14. min lille hjelper, som er ut til å ha arva bakeinteressen min 15. påske-pikekyss 16. karamell-makroner

17. Påskeegg og påskemorgen på barnetv 18.småbarnstrall – tromma er favoritten 19. tidlig krøkes – sitter med plastkniv og tror ho kutter grønnsaker 19. bål i hagen

Legg inn en kommentar