Oppskrift: Karamell-cupcakes

Klart for ukens oppskrift! Nok en cupcakes-oppskrift er testet ut, og er du glad i søt karamellsmak, er dette cupcakesen for deg! Med karamellsmak i både kaka og kremen blir dette en mektig og god cupcake.

​Jeg har tatt utgangspunkt i en «vanlig» oppskrift, men har brukt semper fin mix og melke-og soyafritt smør for å lage dem allergivennlige.
​Pisk smør og sukker hvitt. Ha i ett og ett egg og pisk dette godt inn. Jeg har «juksa» og brukt ferdigkjøpt karamellsaus (synes den har god smak), og tilsett 5 ss karamellsaus. Miks det inn før det tørre has i. Bland godt.

Fordel røren i ca 18 papirformer. Steikes på 175*c i ca 15-17 min.

Jeg har brukt karamellessens i kremen, men du kan like gjerne bruke karamellsaus. Miks smør til det blir luftig, og ha så i melisen. Tilsett så 6 dråper med karamellessens eller 2-3ss karamellsaus og bland til du får en luftig krem. Ha kremen i en sprøytepose og sprøyt topp på cupcakesen. Jeg har brukt Wilton 1M-tip, og sprøytet i rose. Det får du ved å starte i midten og sprøyte i sirkler utover. Strøsselet er farget perlesukker.

Mmmmmmm!

​Hva er din favoritt-cupcake?

4 Comments:

  1. De så utrolig gode ut. Har ingen favoritt cupcake. Spiser så alt for sjeldent det. Har heller ikke spist så mange at det gjør noe heller..Jeg ønsker deg en riktig god lørdags kveld videre og håper at du har hatt en fin helg så langt.

  2. Takk for det =) Prøv disse, så finner du nok en favoritt =) Takk for det, i like måte =)

  3. Fantastiske cupcakes. Er veldig glad i å bake selv men er vel mest kjent for cookieferdighetene mine. Prøvd meg noe på cupcakes i det siste så kjente jeg blei veldig takknemlig for at du oppgav tippen du brukte! De ser nydelige og deilige ut ?! Ha en fin kveld!

  4. Så bra du fikk tips! =)

Legg inn en kommentar